Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ανθοστολισμοί Γάμου Βάπτισης

Μία ανθοδέσμη είναι δώρο συμβολικό, αγάπης, φιλικών αισθημάτων αλλά και εκτίμησης.
Μία ανθοσύνθεση είναι όλα τα προηγούμενα εκλεπτυσμένα όμως έτσι ώστε να αποπνέουν και τη φινέτσα εκείνου που την προσφέρει και την προσωπικότητα εκείνου που τη δέχεται.


Ανθοστολισμός Γάμου

Ο στολισμός της εκκλησίας σε ένα γάμο ή μία βάπτιση είναι η πραγματοποίηση του ονείρου που καταδεικνύει τα συναισθήματα των ανθρώπων στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους.

Η μπομπονιέρα σ΄ένα γάμο ή μία βάπτιση είναι το συμβολικό δώρο που εκφράζει την ευγνωμοσύνη προς τους καλεσμένους που μοιράστηκαν στιγμές ζωής, στιγμές αγάπης, στιγμές συναισθημάτων.

Ο στολισμός σε μία δεξίωση ή μία εκδήλωση είναι η περιγραφή της διάθεσης, το περιβάλλον που θεωρούν οι άνθρωποι ότι τιμά τα συναισθήματά τους, τους καλεσμένους τους, τους παρευρισκόμενους.

Ανθοστολισμός Βάφτισης

Μία πρόταση από τη δροσοσταλιά είναι η τιμή που μας κάνετε να βάλουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία των σημαντικών στιγμών της ζωής σας.

Με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο μας και με σεβασμό προσπαθούμε να προσφέρουμε ιδέες, ανθοσυνθέσεις, διακοσμήσεις και προτάσεις που να αντικατοπτρίζουν το λεπτό τους γούστο, τη φινέτσα τους και την επιθύμια τους να εκφραστούν με λουλούδια.

Από την πιο μικρή και "ταπεινή" ανθοδέσμη, μέχρι τον πιο σύνθετο ή εξειδικευμένο ή ακόμη και θεματικό στολισμό στη δροσοσταλιά εκείνο που καταρχήν θέλουμε να καταλάβουμε είναι πως το φαντάζονται τα μάτια της ψυχής.

Ελάτε νμα διαλέξουμε μαζί Ανθοσυνθέσεις, να δημιουργήσουμε μαζί το θέμα στολισμού για το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, τη δεξίωση που οργανώνετε ή την εκδήλωση που σχεδιάζετε, να σας προτείνουμε τις πιο πρωτότυπες μπομπονιέρες για γάμο ή βάπτιση

Ελάτε και κερδίστε τις εντυπώσεις!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου